Een 5-daagse detox gebaseerd op pure voeding die je helpt om je beter te voelen, meer energie te hebben en klaar te zijn voor de zomer, zonder te hoeven stoppen met gewoon eten.

Dit programma is van 17 tot 21 april 2023

Het is weer lente, de tijd van de voorjaarsschoonmaak. Al is de grote voorjaarsschoonmaak van je huis misschien iets van vroeger, toch geeft de lente je vaak een impuls om op te ruimen en schoon te maken. Heel fijn natuurlijk om dat te doen in je huis, je tuin, je kantoor, maar ook voor je lijf is een lente schoonmaak heel goed!
In de winter eet je vaak wat zwaarder, wat meer ‘comfortfood’ zoals dat heet. Het is de tijd van meer zoetigheid, met de Pasen en al zijn chocolaatjes als afsluiting. Het hoort er allemaal bij. Maar omdat juist in de winter je ook vaak meer binnen zit, minder actief bent, heeft je lichaam het ook zwaarder. En wordt je wat zwaarder.
Met je kleren aan valt het allemaal niet zo op en negeer je het misschien gewoon. Maar nu komt het seizoen van de blotere kleding er weer aan en wil je toch die extra kilo’s kwijt. En wat meer energie alsjeblieft!

Is je huid wat minder rustig?

Heb je niet de energie die je zou willen, ben je vaak wat lusteloos? Vooral halverwege de middag?

Heb je moeite om uit bed te komen, terwijl je wel op tijd naar bed gaat?

Heb je vaak zin in suiker of andere snelle koolhydraten, of in ongezonde snacks?

Is je spijsvertering, of je ontlasting, niet helemaal ok?

Als je op op 1 of meerdere van deze vragen met ‘JA’ geantwoord hebt, of als je al besloten hebt dat de deze lente gezonder gaat eten, of een paar kilo wilt afvallen, dan is het tijd voor een lichte maar effectieve detox.
Doe met me mee van 17 tot 21 april om je lijf een fijne reset te geven. Geen sapkuur, maar even 5 dagen heel gezond eten, al het slechte eruit en alleen maar goed spul voor je lichaam erin. Leer te voelen wat je lichaam echt nodig heeft.

Met deze 5-daagse detox zal je:

 • Je eetgewoontes helemaal resetten zodat je met een schone lei kunt beginnen te werken aan je gezondheids doelen. Als je je weer helemaal lekker in je vel voelt is het veel makkelijker om te gaan afvallen, minder suiker te eten, minder te gaan drinken, gewoon gezonder te gaan eten of meer te bewegen.
 • Je behoefte aan suiker en snelle koolhydraten vergeten, en stoppen met het eten van de junk die je nu niet kan laten staan.
 • Genieten van een schoonmaak gebaseerd op pure voeding met veel heerlijke recepten en alle support die je nodig hebt. Je hoeft niet te vasten of alleen maar sapjes en waterige soep te eten. Maar het werkt echt.
 • Leren hoe je je lichaam echt kunt voeden zodat je gezondheid en energie uitstraalt, zonder behoefte te hebben aan koffie of andere energiedranken om de dag door te komen.

Waarom zou je een detox doen? Je lichaam kan dat zelf toch wel oplossen?

Het is nu eenmaal zo dat we in een vervuilende omgeving leven, we worden dagelijks blootgesteld aan giftige stoffen.. Niet alleen door de slechte voeding die we eten, maar ook door de pesticiden die daar op zitten, uitlaatgassen, medicijnen, lichaamsverzorgingsproducten, en allerlei andere chemicaliën in de lucht, zowel binnenshuis als buitenhuis.
Ons lichaam is perfect in staat om een kleine hoeveelheid giftige stoffen te verwerken en uit te scheiden, een teveel wordt opgeslagen om later te verwerken. Alleen komt er later nooit meer tijd voor in ons huidige leven. Als je teveel giftige stoffen in je lijf hebt kan dit zich uiten in hoofdpijn, chaggerijnig zijn, vet rond je buik, een opgeblazen gevoel, acne, vermoeidheid, last van je gewrichten en meer.  

Detoxen kan helpen om

 • Je metabolisme te herstellen. Een goede detox kan geweldig werken om je metabolisme weer in balans te brengen en overtollig vet te verbranden.
 • Je lijf even pauze te geven. Spijsvertering kost veel energie, en het is belangrijk om je spijsverteringsstelsel zo nu en dan even een pauze te geven. Op deze manier kan schade hersteld worden die veroorzaakt kan worden door zwaar verteerbaar, schadelijk voedsel zoals suiker, zwaar bewerkt voedsel, gefrituurd voedsel en dergelijke. 
 • Gewoontes te verbeteren. Merk je dat je vaker een zak chips of een pak koekjes leegeet zonder er bij na te denken? Of drink je vaker wijn dan water tegenwoordig? Een schoonmaakactie als deze is geweldig om je gewoontes onder ogen te zien en een begin te maken met ze veranderen.
 • Voel je beter dan ooit! Of in ieder geval in lange tijd. Dat is wat ik van de meeste mensen hoor die deze detox doen (en wat ook mijn eigen ervaring is). Je voel je zoveel lichter, je hebt meer energie en meer zin in het leven dan voor de detox. Het is bijna ongelovelijk na slechts 5 dagen maar het is echt zo!

Ik ben 10 kilo afgevallen zonder honger te hebben, maar dat is niet het belangrijkste. Ik voel me fitter, ik heb meer energie en mijn gewrichtsklachten zijn merkbaar minder geworden.” – Danielle (na een programma van 4 weken maar in 5 dagen kan je hier een heel goed begin mee maken)

Ok, maar zal het voor mij werken?

Ik weet dat er veel detox-programma’s of dieëten zijn die beloven dat je zonder inspanning of zonder dat je iets hoeft te laten zult afvallen en al je kwaaltjes zullen helen. Dit programma nodigt je uit om gezond te eten en je normale eetgewoontes onder de loep te nemen. Je kunt in deze 5 dagen zeker niet alles eten, als je wilt detoxen moet je echt wel wat veranderen. Maar je kunt veel heerlijk, gezond voedsel eten dat volzit met de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, in plaats van dat je zo weinig mogelijk mag eten van maar een paar soorten voedsel en drankjes. Je leert nieuwe gerechten en misschien ook nieuwe ingredienten kennen, en je leert wat meer over hoe je lijf met voedsel omgaat. Deze detox is al door veel mensen gedaan met geweldige resultaten.

Deze detox is voor jou als :

 • Je om een uur of 4 ‘s middags de drang naar iets zoets niet kunt weerstaan.
 • Je meestal best goed eet, maar nu in de lente toch behoefte hebt om je wat lichter te voelen.
 • Je wilt graag beter eten, maar je weet niet waar te beginnen.
 • Je wilt graag leren hoe je je lichaam voedt in plaats van aan de laatste dieettrend mee te doen.
 • Je weet dat er dingen moeten veranderen voor je gezondheid, maar je hebt wat support en begeleiding nodig om het op de juiste manier te doen.

“Op het einde van de week voelden we ons wel allebei beter, lichter en minder opgezwollen. Onze darmen waren echt rustiger geworden, een mooiere stoelgang. Dus het heeft zeker en vast een goede invloed gehad op ons lichaam, daar geloven we in! …..
Het hunkeren naar suiker is sinds de detox min of meer verdwenen maar soms is er wel nog een verlangen.” –
Valerie


Je krijgt alles wat je nodig hebt om de detox een succes te maken

 • Een compleet detox handboek dat je precies verteld wat je moet doen en wanneer, zodat je je nooit hoeft af te vragen of je het wel goed doet.
 • Stap voor stap begeleiding wat er voor zal zorgen dat jouw 5-daagse detox een succes wordt.
 • Een recepten gids die je zal helpen om zoveel mogelijk te ontgiften terwijl je gewoon heerlijke gerechten kan eten.
 • Ondersteuning van mij via Zoom bijeenkomsten en de gezamelijke Facebookgroep voor de week.
 • Tips om te zorgen dat je gezin hier ook bij betrokken is en hoe ze gewoon mee kunnen eten zodat je niet voor jezelf apart hoeft te koken.

En verder

Ik vind dat een detox vooral gemakkelijk en ook leuk moet zijn. Meestal zal je dit niet associeren met een detox maar het kan echt! Daarom krijg je ook de volgende bonussen:

 • Extra ideeën voor recepten. Een e-boekje met allerlei recepten om uit te kiezen, ook voor snacks tussendoor. Dit kan je je nog lang na je detox gebruiken.
 • Een boodschappen gids. Tips voor als je je inkopen gaat doen. Waar kan je heel veel van kopen als je dat wilt, waarvan liever niet zo veel in één keer en wat helemaal niet.
 • Een mealplanning gids. Hoe je zo efficient en tijdsbesparend mogelijk kunt koken voor deze week.
 • Hoe je detox te versterken. Voor de perfectionisten en meer ervaren detoxer. Tips voor als je zoveel mogelijk afvalstoffen als mogelijk is wilt verwijderen in deze week terwijl je wel gewoon kunt eten. Eigenlijk de ultieme selfcare.
 • Plus tips voor extra selfcare deze week, voor meeneem lunches en ontbijt en voor als je er niet onderuit komt om uit eten te gaan.

Alles bij elkaar krijg je echt een totaalpakket om niet alleen jezelf na 5 dagen weer lekker in je vel te voelen, maar ook heel veel te leren over hoe je daarna goed voor je lijf kunt blijven zorgen. Het is echt een reset voor je lichaam maar ook voor je gewoontes die je wilt veranderen.

Veel gestelde vragen

Ik heb het erg druk – zal dit programma voor mij werken?

Ja, ik snap het. Het leven is druk tegenwoordig. Maar als je je niet lekker in je vel voelt, te zwaar en gefrustreerd, wordt je over het algemeen niet productiever.
Tijd ontstaat niet vanzelf, je zult deze week misschien aan andere dingen dan normaal prioriteit moeten geven. Asn jezelf en je gezondheid. Deze detox is snel en makkelijk en je zult het verschil merken. Veel detoxers geven aan dat het hele gezin gewoon mee-eet met de recepten en daar geen moeite mee heeft. Plus, een 5-daagse detox is veel korter dan de meeste andere programma’s die er zijn, je kunt het makkelijk in je leven inpassen en je krijgt allerlei materiaal om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe weet ik of ik een detox nodig heb?

Het is heel persoonlijk of je een detox wilt doen, voor mij is het iets dat ik regelmatig doe en voor verschillende redenen.
Ten eerste vind ik het geweldig hoe ik me voel als ik een paar dagen heel gezond en ‘schoon’ heb gegeten, alle ongezonde voeding heb vermeden en alleen maar puur voedsel met een hoge voedingswaarde heb gegeten.

Daarnaast is het waar dat onze omgeving steeds vervuilder wordt. We krijgen gifstoffen binnen via het water dat we drinken, via de lucht die we inademen, de spullen die we op ons lichaam smeren, de medicijnen die we gebruiken. En natuurlijk de chemicaliën die we gebruiken in ons huis en op het werk. Iedereen, al leef je nog zo schoon, heeft wel gifstoffen opgeslagen in zijn lichaam.

Onze lever is ons grootste ongiftingsorgaan en die doet zijn best om alle gifstoffen te neutraliseren zodat ze afgevoerd kunnen worden. Tot die tijd worden gifstoffen opgeslagen in je vetcellen! En die vetcellen kan je niet verbranden zolang er nog gif in opgeslagen zit. Dus al dieet je nog zo streng en train je tot je er bij neervalt, zolang je niet zorgt dat je die gifstoffen kwijtraakt zal je dat zwembandje ook niet makkelijk kwijtraken.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

“Ik wist niet dat ik me zo goed kon voelen.” is de meest gehoorde reactie na een detox. Je raakt gewend aan hoe je je voelt en vind dat oké, totdat je na deze 5 dagen merkt dat je je veel beter kunt voelen.
Andere resultaten zijn dat mensen zich veel fitter voelen als ze wakker worden, dat hun huid beter wordt en ze zich veel beter in hun kleren voelen.

Ben je er klaar voor om het te proberen?

De 5-daagse lente detox start op maandag 17 april 2023.

Je krijgt al het detox materiaal, recepten, informatie, een facebookgroep voor vragen, support en delen, en ondersteuning van mij gedurende deze dagen voor maar €57.

En als je je inschrijft voor 12 april krijg je €10 korting en betaal je slechts €47.


Geld terug garantie

Ik geloof echt dat deze detox methode voor iedereen werkt om je beter in je vel te voelen. Als uit de facebook groep blijkt dat je alles meedoet, je aan de richtlijnen houdt, en toch verandert er niets voor je, stuur dan een email naar joke@nuts4nutrition.com en je krijgt je geld terug. Er is absoluut geen risico, als je alles doet en het werkt niet dan krijg je je geld terug.

Heb je vragen? Ik help je graag om uit te vinden of dit programma de juiste voor je is. Stuur me een email, naar joke@nuts4nutrition.com , en ik antwoord zo snel mogelijk.

Liefs en een sprankelende gezondheid,

Joke xx

Wat over mij

Voor wie me niet kennen, ik ben Joke Geertsma. Ik kan wel zeggen dat ik mijn hele leven al geïnteresseerd ben geweest in gezond blijven en gezond eten, alhoewel ik het niet altijd zo in de praktijk heb gebracht. Pas toen ik in ergens in 2001 met een burnout thuis kwam te zitten, en ik nergens meer energie voor had, ben anders over mijn manier van leven na gaan denken. Stress is natuurlijk heel slecht voor je gezondheid, maar toen ik mezelf trakteerde op een sapweekje in Portugal heb ik goed ondervonden wat voeding met je kan doen. En vooral, wat een ontgiftingskuurtje met je kan doen.
Nu is zo’n weekje sappen in een mooi vakantie oord natuurlijk altijd goed voor je, maar je moet er vakantiedagen voor inleveren en voor de meeste mensen is het niet iets wat je jaarlijks doet.

Voor mij ook niet en het is ook helemaal niet nodig. Het al een hele verbetering om zo nu en dan een weekje echt gezond te eten, en daarna proberen een klein dingetje aan je eetgewoontes aan te passen. Ook dan help je het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam, en als je gezonder gaat leven komt het afvallen en je fitter voelen vanzelf.

Ik ben me bezig blijven houden met gezond leven, en een paar jaar geleden, in 2020, ben ik een opleiding gaan doen als healthcoach. Want ik wil graag andere mensen helpen om zich ook lekker in hun vel en blij met hun lijf te voelen. En een korte detox is een geweldige eerste stap om dit te bereiken.

Op het persoonlijke vlak woon ik sinds 2007 in zuid-Portugal met mijn man Peter en we hebben hier een kleinschalige glamping opgezet. We hebben 4 honden en 3 katten op het moment en een roedeltje kippen. Ik zelf eet al meer dan 30 jaar vegetarisch en nu 7 jaar zo goed als alleen maar plantaardig, behalve zo nu en dan een eitje van onze eigen kippen die kilometers per dag lopen op ons terrein. Ik ben van mening dat gezond eten kan met en zonder dierlijke producten, de basis richtlijnen zijn hetzelfde. Mijn recepten zijn altijd plantaardig maar ik geef aan waar je vlees of vis en dergelijke kunt toevoegen als je dat wilt. Maar als je echter een echte vleeseter bent, dan zijn mijn programma’s niets voor jou.

Privacy beleid

Ik respecteer je privacy en ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Ik garandeer dat ik jouw gegevens nooit zal verkopen, verhuren of op een andere manier zal delen met derden.

Vrijwaring en gebruiksvoorwaarden

Medische vrijwaring: De informatie die ik deel is alleen voor jou en om te gebruiken voor leer en informatieve doeleinden. Het is bedoeld om je te leren hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen en als een zelf hulp tool voor je eigen gebruik om je te helpen je eigen gezondheidsdoelen te bereiken.

Het is niet bedoeld om een specifieke ziekte of aandoening te behandelen of te genezen en het is zeker niet bedoeld als vervanging van advies van een medisch specialist.

De informatie gebruik je met eigen risico en naar je eigen inzicht. Als je denkt dat je een medisch probleem hebt, bespreek dit dan vooraf met een medisch specialist alvorens aan de detox te beginnen.