Een 5-daagse detox gebaseerd op pure voeding die je helpt om je beter te voelen, meer energie te hebben en te herstellen van de feestdagen, zonder te hoeven stoppen met gewoon eten.

Dit groepsprogramma is van 9 tot 13 januari 2023

Wist je dat veel mensen zomaar 2 kilo aankomen gedurende de feestdagen? En het er nooit meer afkrijgen, in ieder geval niet voor altijd. Ken je het gevoel dat je op de weegschaal staat en merkt dat je zonder dat je het in de gaten had een paar kilo zwaarder bent geworden.

Over de jaren heen kan dit aardig oplopen, elk jaar een kilo erbij. En dan kan het zomaar gebeuren dat je in de spiegel kijkt en denkt “Wanneer is dit gebeurt?!”.

En al ben je niet zo veel aangekomen dat je je daar zorgen om maakt, vaak voel je je minder fit na de feestdagen, minder lekker in je vel door het vele eten en drinken.

En het is logisch. Als je met vrienden en familie samen bent, het is gezellig, lekker eten en drinken is overal aanwezig, dan wil je niet de hele tijd moeten opletten. Je wilt het gewoon gezellig hebben. Het is ook niet de tijd om je slecht te voelen over wat je gegeten en gedronken hebt, want dat haalt een hoop van de lol weg.
Maar helaas kan het lastig zijn om weer terug naar normaal te gaan wanneer het gewone leven weer begint na 1 januari.

Maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn! Er is een heerlijke, simpele en effectieve oplossing. Je kunt je eet-gewoontes weer resetten, je energie weer opladen en je weer lekker in je vel voelen in minder dan een week.

De afgelopen jaren heb ik verschillende klanten geholpen hun eetgewoontes te veranderen met een detox. Dit waren toen nog langere programma’s, maar de meeste resultaten gebeurden tijdens de eerste week. Ik stond er zelf verbaasd van hoeveel je in één week al kunt bereiken. Of het nu gaat om afvallen of om weer energie te krijgen of om je algeheel lekkerder in je vel te voelen, je lichaam komt weer meer in balans en dat merk je.

Mijn 5-daagse detox is perfect voor jou als je :

 • Je bent jezelf te buiten gegaan aan al dat lekkere en overdadige eten en drinken tijdens de feestdagen (ach, neem nog een beetje, er is nog zoveel over!)
 • Je hebt geen zin in een streng dieet om weer op gewicht te komen of je weer lekkerder in je vel te voelen.
 • Je wilt je eetgewoontes verbeteren, en niet afvallen met dieetrepen of zo .
 • Je merkt dat je regelmatig een shot caffeine of suiker nodig hebt om niet weg te zakken na de lunch
 • Je favoriete kleding voelt te strak en je merkt dat je de behoefte krijgt om lossere kleding te dragen.

Ik ben 10 kilo afgevallen zonder honger te hebben, maar dat is niet het belangrijkste. Ik voel me fitter, ik heb meer energie en mijn gewrichtsklachten zijn merkbaar minder geworden.” – Danielle

Deze 5-daagse detox zorgt er voor dat:

 • Je even geen slechte dingen eet en je gaat focussen op het eten van gezonde, lekkere gerechten bestaande uit granen, magere proteïnen en heel veel reinigende groenten. Een balansweek zeg maar.
 • Je suiker en junkfood even de deur uit zet
 • Je weer op de rit komt met je eetgewoontes op een manier die je niet hongerig maakt of het gevoel geeft dat je alles mist
 • Je 1-3 kilo afvalt (en leert hoe je het eraf kunt houden)

Wat je moet weten

We starten op maandag 9 januari 2023 en we detoxen tot en met vrijdag 13 januari. Dat is het. Dat ligt vast. Even volhouden om weer die gezonde, stralende versie van jezelf te worden zodat je klaar bent om 2023 zelfverzekerd tegemoet te treden.
Als je nooit eerder een detox hebt gedaan, geen probleem, deze detox is perfect voor beginners en voor mensen met een drukke agenda. Tuurlijk, gewoontes veranderen gaat niet vanzelf dus je moet er wat tijd instoppen, maar we houden het simpel.

Alle details van wat je krijgt

 • Een 5-daags maaltijdplan met recepten die geweldig smaken maar ook de natuurlijke detox-processen van je lichaam ondersteunen.
 • Een voorbereidingde zoomcall waarin ik je precies vertel hoe je je voorbereidt zodat je jezelf niet uren in de keuken vindt gedurende de week, en waarin ik alle detox details bespreek.
 • Genoeg recepten voor ontbijt, lunch en diner, zoete en hartige snacks, en met tips hoe je ze kunt aanpassen naar je eigen smaak of manier van eten.
 • Nog een live zoomcall aan het eind van de detox waarin je leert wat je hierna kunt doen en tips hoe je je nieuwe eetgewoontes in kunt passen in de normale eet-wereld.
 • Een uitgewerkt dagelijks protocol dat precies vertelt wat te doen en wanneer het te doen, zodat je niet hoeft na te denken over de volgende stap.
 • Een facebook groep waarin je met mij kunt connecten en natuurlijk met de andere deelnemers zodat je alle support hebt die je nodig hebt deze 5 dagen.

En verder

 • Een boodschappenlijst , die je zelf aan kunt passen.
 • Een supplementen gids. Hoewel het voor deze 5 dagen niet noodzakelijk is, kunnen sommige supplementen je helpen beter te detoxen.
 • Een ‘Boost je detox’ handboek waarmee je je detox intensiever kunt maken of juist lichter, net wat je wilt.
 • Een ‘Uit eten’ gids voor als je er echt niet onder uit komt om uit eten te gaan met vrienden of voor werk deze 5 dagen.

Nog een paar details voor als je nog niet zeker bent

Je zult niet verhongeren, dat beloof ik je!

In de winter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het koud is. Een sapkuur of een rauwkost dieet is niet goed voor je in deze tijd van het jaar. Het kan zelfs een tegengesteld effect hebben omdat je lichaam denkt dat er een hongersnood is na al dat voedsel in de weken daarvoor en je metabolisme gaat vertragen. Waardoor je niet afvalt.
Het is beter om je te focussen op voedsel met veel voedingswaarde en jezelf te voeden van binnenuit – waardoor je beter gaat voelen en er beter gaat uitzien in slechts 5 dagen.

Mijn 5-daagse detox plan zit vol met echt heerlijke recepten die bijvoorbeeld volkoren granen bevatten, magere eiwitten, peulvruchten en bonen en natuurlijk heel veel reinigende groenten. Deze recepten zijn al door veel vrienden en klanten getest en heerlijk bevonden. Ik hoor regelmatig dat ze makkelijk altijd zo kunnen eten.

Veel gestelde vragen

Ik heb het erg druk – zal dit programma voor mij werken?

Ja, ik snap het. Het leven is druk tegenwoordig. Maar als je je niet lekker in je vel voelt, te zwaar en gefrustreerd, wordt je over het algemeen niet productiever. Deze detox is snel en makkelijk en je zult het verschil merken. Veel detoxers geven aan dat het hele gezin gewoon mee-eet met de recepten en daar geen moeite mee heeft. Plus, een 5-daagse detox is veel korter dan de meeste andere programma’s die er zijn, je kunt het makkelijk in je leven inpassen en je krijgt allerlei materiaal om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe weet ik of ik een detox nodig heb?

Het is heel persoonlijk of je een detox wilt doen, voor mij is het iets dat ik regelmatig doe en voor verschillende redenen.
Ten eerste vind ik het geweldig hoe ik me voel als ik een paar dagen heel gezond en ‘schoon’ heb gegeten, alle ongezonde voeding heb vermeden en alleen maar puur voedsel met een hoge voedingswaarde heb gegeten.

Daarnaast is het waar dat onze omgeving steeds vervuilder wordt. We krijgen gifstoffen binnen via het water dat we drinken, via de lucht die we inademen, de spullen die we op ons lichaam smeren, de medicijnen die we gebruiken. En natuurlijk de chemicaliën die we gebruiken in ons huis en op het werk. Iedereen, al leef je nog zo schoon, heeft wel gifstoffen opgeslagen in zijn lichaam.

Onze lever is ons grootste ongiftingsorgaan en die doet zijn best om alle gifstoffen te neutraliseren zodat ze afgevoerd kunnen worden. Tot die tijd worden gifstoffen opgeslagen in je vetcellen! En die vetcellen kan je niet verbranden zolang er nog gif in opgeslagen zit. Dus al dieet je nog zo streng en train je tot je er bij neervalt, zolang je niet zorgt dat je die gifstoffen kwijt te raakt zal je dat zwembandje ook niet kwijtraken.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

“Ik wist niet dat ik me zo goed kon voelen.” is de meest gehoorde reactie na een detox. Je raakt gewend aan hoe je je voelt en vind dat oké, totdat je na deze 5 dagen merkt dat je je veel beter kunt voelen.
Andere resultaten zijn dat mensen zich veel fitter voelen als ze wakker worden, dat hun huid beter wordt en ze zich veel beter in hun kleren voelen.

Is het niet tijd om eens iets anders uit te proberen?

De nieuwjaars 5-daagse groep detox start op 09 januari 2023.

Je krijgt al het detox materiaal, recepten, informatie, een facebookgroep voor vragen, support en delen, en ondersteuning van mij gedurende deze dagen voor maar €57.

En als je je inschrijft voor 3 januari krijg je €10 korting en betaal je slechts €47.

Geld terug garantie

Ik geloof echt dat deze detox methode voor iedereen werkt om je beter in je vel te voelen. Als uit de facebook groep blijkt dat je alles meedoet, je aan de richtlijnen houdt, en toch verandert er niets voor je, stuur dan een email naar joke@nuts4nutrition.com en je krijgt je geld terug. Er is absoluut geen risico, als je alles doet en het werkt niet dan krijg je je geld terug.

Heb je vragen? Ik help je graag om uit te vinden of dit programma de juiste voor je is. Stuur me een email, naar joke@nuts4nutrition.com , en ik antwoord zo snel mogelijk.

Liefs en veel gezond eten,

Joke xx

Wat over mij

Voor wie me niet kennen, ik ben Joke Geertsma. Ik kan wel zeggen dat ik mijn hele leven al geïnteresseerd ben geweest in gezond blijven en gezond eten, alhoewel ik het niet altijd zo in de praktijk heb gebracht. Pas toen ik in ergens in 2001 met een burnout thuis kwam te zitten, en ik nergens meer energie voor had, ben anders over mijn manier van leven na gaan denken. Stress is natuurlijk heel slecht voor je gezondheid, maar toen ik mezelf trakteerde op een sapweekje in Portugal heb ik goed ondervonden wat voeding met je kan doen. En vooral, wat een ontgiftingskuurtje met je kan doen.
Nu is zo’n weekje sappen in een mooi vakantie oord natuurlijk altijd goed voor je, maar je moet er vakantiedagen voor inleveren en voor de meeste mensen is het niet iets wat je jaarlijks doet.

Voor mij ook niet en het is ook helemaal niet nodig. Het al een hele verbetering om zo nu en dan een weekje echt gezond te eten, en daarna proberen een klein dingetje aan je eetgewoontes aan te passen. Ook dan help je het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam, en als je gezonder gaat leven komt het afvallen en je fitter voelen vanzelf.

Ik ben me bezig blijven houden met gezond leven, en een paar jaar geleden, in 2020, ben ik een opleiding gaan doen als healthcoach. Want ik wil graag andere mensen helpen om zich ook lekker in hun vel en blij met hun lijf te voelen. En een korte detox is een geweldige eerste stap om dit te bereiken.

Op het persoonlijke vlak woon ik sinds 2007 in zuid-Portugal met mijn man Peter en we hebben hier een kleinschalige glamping opgezet. We hebben 4 honden en 3 katten op het moment en een roedeltje kippen. Ik zelf eet al meer dan 30 jaar vegetarisch en nu 7 jaar zo goed als alleen maar plantaardig, behalve zo nu en dan een eitje van onze eigen kippen die kilometers per dag lopen op ons terrein. Ik ben van mening dat gezond eten kan met en zonder dierlijke producten, de basis richtlijnen zijn hetzelfde. Mijn recepten zijn altijd plantaardig maar ik geef aan waar je vlees of vis en dergelijke kunt toevoegen als je dat wilt. Als je echter een echte vleeseter bent, dan zijn mijn programma’s niets voor jou.

Privacy beleid

Ik respecteer je privacy en ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Ik garandeer dat ik jouw gegevens nooit zal verkopen, verhuren of op een andere manier zal delen met derden.

Vrijwaring en gebruiksvoorwaarden

Medische vrijwaring: De informatie die ik deel is alleen voor jou en om te gebruiken voor leer en informatieve doeleinden. Het is bedoeld om je te leren hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen en als een zelf hulp tool voor je eigen gebruik om je te helpen je eigen gezondheidsdoelen te bereiken.

Het is niet bedoeld om een specifieke ziekte of aandoening te behandelen of te genezen en het is zeker niet bedoeld als vervanging van advies van een medisch specialist.

De informatie gebruik je met eigen risico en naar je eigen inzicht. Als je denkt dat je een medisch probleem hebt, bespreek dit dan vooraf met een medisch specialist alvorens aan de detox te beginnen.