Of je nou een paar kilo af wilt vallen, voorgoed,

Of gezonder wilt gaan eten in het nieuwe jaar, meer groentes op je bord

Of je graag wat fitter wilt voelen en weet dat je eigenlijk je eetgewoontes moet aanpassen

Of bewust stappen wil nemen voor een mooiere wereld

Of gewoon minder dierlijke producten wilt gaan eten maar je vindt dat lastig om zelf te doen


Dan is deze Plantbased Experience een geweldige start voor jou!

Want vaker plantaardig eten is niet alleen goed voor je lijn, en voor je algehele gezondheid maar het is ook goed voor onze mooie aarde! Drie goede voornemens in 1 klap.  Vier eigenlijk als je ook het verminderen van dierenleed in acht neemt.

Plantaardig voedsel bevat, als je het goed doet, nou eenmaal weinig calorieën en veel voedingsstoffen. En daar is je lijf blij mee. En je immuunsysteem ook.

En als je het goed doet hoef je helemaal niets te missen en kan je gewoon lekker blijven eten. En dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Inderdaad, als je het goed doet. Maar hoe weet je hoe je dat goed doet?

Dat leer je allemaal in de Plantbased Experience.

Gedurende 21 dagen neem ik je mee door de wereld van puur plantaardig eten, of whole food plantbased zoals het meestal wordt genoemd. Ik laat je alle stappen zien, van de supermarkt tot op je bord. Je leert alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken zonder uren in de keuken te hoeven staan.  En ook waarom je het doet, wat het doet met je lijf.

Met heerlijke recepten uiteraard, met weekmenu’s en hoe je het in kunt plannen in je (drukke) leven. Met tips en trucs en alles wat je wilt weten over wat goed is en wat niet, en waarom.

Om het daarna ook zelf te kunnen doen.

Of je nu gaat voor 100% of voor ‘zo nu en dan’, alles is goed, als het maar past bij jou en je leven.

Als je je ingeschreven en betaald hebt, ontvang je een welkomstmail met de eerste gegevens en recepten zodat je direct van start kunt gaan.
Je krijgt ook de link naar de Facebookgroep waarin ik je begeleid op je reis door de wereld van Plantbased (of plantaardig) eten.

Elke week ontvang je een mail met daarin het voorbeeldmenu en het plan voor die week, en een overzicht van wat er gebeurt is in de Facebook groep zodat je snel terug kunt kijken als je iets gemist hebt.

Ervaar 21 dagen de kracht van plantaardig eten. Ervaar wat het eten van meer groenten met je doet en de heerlijke gerechten die je met alleen plantaardige producten kunt maken. Verlies een paar kilo en krijg meer energie terwijl je heerlijk eet.


Je krijgt een receptenboek, een menu met kookplan voor elke week en tips en trucs om lekker en gezond te koken. Ook laat ik je zien wat je altijd in je keukenkastjes moet hebben. En welke ingredienten je beter kunt vermijden en waarom. Maar ook hoe je ze op een gezonde manier kunt vervangen.
Je kunt er 100% plantaardig instappen, maar ook in kleine stapjes opbouwen of gewoon de kennis gebruiken om straks een paar keer per week plantaardig te koken. Of te weten hoe je meer groenten kunt verwerken in je dagelijkse maaltijden.

Je zult ervaren hoe je simpel heerlijke gerechten van alleen plantaardige producten kunt maken. Je kunt er genoeg van eten en als je het nodig hebt zal je toch afvallen en je zult je fitter gaan voelen.
Want plantaardig, of plantbased, eten bevat, als je het goed doet, alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. En gedurende deze 21 dagen geef ik je, in korte video’s en berichtjes, alle informatie die je nodig hebt om elke dag volwaardige maaltijden te bereiden met alleen plantaardige ingredienten, zonder dat dit ingewikkeld is of veel tijd kost.

Het programma vindt plaats in een Facebook groep, de recepten en menu’s en basisinformatie die je nodig hebt om van start te gaan krijg je per mail toegestuurd.

Aboneer je op de nieuwsbrief of stuur me een berichtje om te weten wanneer dit programma weer start.

Het programma is geheel vrijblijvend, in de Facebookgroep en met de informatie die je krijgt kan je op je eigen tempo en op je eigen manier aan de gang.
Maar als je doel is om af te vallen of wat meer energie te krijgen dan is het goed om gelijk met mij te starten en je aan je aan de richtlijnen te houden, dan heb je het meeste profijt van dit korte programma.

Je investering voor deze masterclass is €47.

In ruil daarvoor krijg je:

  • Een e-boek met recepten om deze 21 dagen, en nog heel lang daarna, heerlijk te kunnen koken. Veel simpele recepten, maar ook wat ingewikkeldere voor mensen die het leuk vinden om creatief te zijn in de keuken.
  • Begeleiding of je er nu 100% voor wilt gaan, of het in stapjes wilt doen, of gewoon zo nu en dan met meer groenten en minder dierlijke producten wilt gaan koken.
  • Alle kennis die je nodig hebt voor een heerlijk en gezond plantaardig leven.
  • Dagelijks motivatie en inspiratie op de Facebookgroep. Tips, trucs en wetenswaardigheden in korte video’s of berichtjes.
  • En je kan me alle vragen stellen die je hebt.

Heb je vragen of problemen met betalen, stuur dan nu een berichtje aan joke@nuts4nutrition.com .
Ik antwoord zo snel mogelijk.