Shopping!

Ik ben aangesloten als ‘verspartner’ bij het Oostenrijkse bedrijf RIngana.
Dit bedrijf staat voor alles wat ik belangrijk vind; natuur, een mooie wereld voor alles dat leeft, respect voor alles dat leeft. Daarbij maakt het bedrijf geweldige producten en is een betrouwbare partner. Ringana bestaat al sinds 1996 en is groot genoeg om veel onderzoek te doen voor ze een product uitbrengen en het grootste deel van het proces in eigen hand te houden.
Duurzaamheid en ethiek worden meegenomen in alles stappen van het productieproces en alle producten bevatten alleen werkzame ingrediënten en ze zijn vers. Dat laatste is uniek, en ook de reden dat de producten niet in de winkel verkocht kunnen worden. Ze hebben een houdbaarheidsdatum.
Voor meer informatie over het beleid, lees hier over het ReThink concept.

Alle aanbiedingen van de producten vind je op mijn Facebook en Instagram accounts, of bekijk de hele shop met de button hieronder. Als je je registreert als klant krijg je van Ringana een €5 voucher voor je eerste bestelling.

Ben je ook geïnteresseerd om Ringana verspartner te worden? Stuur me dan een mail naar joke@nuts4nutrition.com of stuur me een persoonlijk berichtje op Facebook.

Enig resultaat