Wat goed dat je besloten hebt om mee te doen met de 5-daagse reset. Je zult er geen spijt van krijgen. Vijf dagen gezond eten, nieuwe recepten leren, bewust bezig zijn met goed voor jezelf zorgen.
Want detoxen (of reset, want detox klinkt zo zwaar en dat is dit niet ondanks dat je wel detoxt) is niet alleen goed voor je lijf, maar ook goed voor je geest.
Maar dat leg ik allemaal nog wel uit als we beginnen.

De prijs van de 5-daagse reset is €57.
Daarvoor krijg je behalve een handboek met alle informatie en tips die je nodig hebt om de week goed door te komen,

  • Een e-boek met alle recepten voor de week en nog wat extra recepten
  • Een boodschappenlijst
  • Hulp bij het plannen en voorbereiden zodat je de week fluitend doorkomt
  • Extra tips voor selfcare en voor als je uit eten moet en dergelijke
  • Dagelijks begeleiding via mail en in de Facebookgroep. Hier kan je me ook alles vragen.
  • Een voorbereidende zoom meeting en een afsluitende waarin ik tips geef hoe je verder kunt
  • Ondertussen ook veel tips over gezond leven en eten
  • Dagelijks ontspanningsmomentje, paar minuten maar. Zo belangrijk tjdens deze dagen.

Op dit moment is er nog geen automatische betaling mogelijk. Dingetje met portugese bankrekeningnummers en willen werken met een nederlands betalingssysteem. Maar als je je hieronder inschrijft krijg je automatisch eerst een mail om je inschrijving te bevestigen en daarna een mail met alle betalingsgegevens. LET OP: soms komt de mail in je spam of reclame folder. Check dus voor de zekerheid altijd even als je de mail niet ontvangt en stuur me anders een berichtje via mail (joke@nuts4nutrition.com), via whatsapp (+351914199671 ) of via Facebook messenger of Instagram.
Daar kan je trouwens ook al je andere vragen kwijt.

Oh, en ben je benieuwd hoeveel tijd je dit zal kosten?
Eigenlijk wil ik zeggen, dat is totaal onbelangrijk als het om je gezondheid en om selfcare gaat. Maar ik snap dat je het druk hebt en dit dus moet weten.

Houd er rekening mee dat je het weekend voor de start een paar uur inplant om voor te bereiden. Dit is echt heel belangrijk, en maakt dat je het de rest van de week veel makkelijker hebt

Het koken zal misschien meer tijd kosten dan je gewend bent, vooral omdat we veel verse groenten gebruiken. Maar in de planning en het menu vind je opties om maaltijden voor meerdere dagen te bereiden. Dus heb je een paar dagen dat je niet of nauwelijks hoeft te koken.

Ik adviseer om ontspanningsmomenten in te bouwen, ik geef je een 20 minuten yin yoga sessie en wat ademhalingsoefeningen. Dit is natuurlijk niet verplicht maar wel heel fijn. Stress en detox gaan niet goed samen. Een paar minuten ontspannen tussendoor kan je stressniveau flink naar beneden brengen.

En trek de dagen voor de detox een uurtje uit om het handboek goed te bestuderen en 45 minuten om de kickoff meeting bij te wonen of later te luisteren.

Dat is het eigenlijk.
Nog meer vragen? Stuur me een mail of een whatsapp naar 00351 914199671 .